Здравейте, колеги... Алфата ми я докараха от Италия със спортни /червени/ пружини. Аз обаче не съм кой знае какъв любител на резачките и искам да си сложа нормални. Тъй като спортните са доста по-скъпи, давам 4-те спортни за 4 нормални, като искам + това да ми се плати трудът по смяната. Ако някой го устройва предложението, може да ми пише тук или да ми звънне на 0899/678-453 /Румен/
Известие
Collapse
No announcement yet.
ЗАМЕНЯМ /ПРОДАВАМ/ СПОРТНИ ПРУЖИНИ......
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от siso22даи да ги видим тия прожини ако кажеш от каде си и кви пари изкаш за смяна щото и аз моа да ги сменя
Comment
-
за с1йаление си мноо дале4е ина4е не е проблем дори и канал не ми трябва но мноо дале4е ако питаш мен не ги даваи тия прожини караи с тях явно просто не си свикнал и ако можеш да ми кажеш на кви пари вървят по магазините ще е супер мерси се пак
Comment
-
Първоначално публикувано от VenciИскаш ли моите от купето? Трябва да станат. Нали всичките са на базата на Типо.
В моя случай на ДЕЛТА НРЕ 2.0/16 сложих пружини SPARCO от БРАВО 1.6. Колата се снижи и доби фасон, но до тук. Предницата стана мека и това в съчетание със снижението превърна в трудно преодолимо препятствие дори гумените "легнали полицаи". Нямаше кеф ни на завой ни по софийските улици- каране на тръни и влачене по корем. Ефектът от такъв тунинг е силно негативен и изнервящ
Comment
Comment